facebook tracking
Takaisin kohtaan Henkilötiedot ja yksityisyys

Yksityisyyskäytäntö

Kun Newsec vastaanottaa hakemuksesi tai yhteydenottopyyntösi, annat sille oikeuden tallentaa henkilötietosi on-line rekrytointijärjestelmään. Voit hakea tiettyä avointa tehtävää tai jättää tietosi rekrytointijärjestelmään. Järjestelmässä käsitellään hakijan henkilö- ja yhteystietoja sekä muita rekrytoinnin kannalta tarpeellisia tietoja, kuten: nimi, kotiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, CV, valokuva ja henkilöarviointilomake. Tiedot kerätään hakijalta itseltään on-line rekrytointijärjestelmän kautta.

Tietojen käsittely perustuu hakijan suostumukseen. Tarvitsemme suostumuksesi voidaksemme hallita hakemustasi/yhteydenottopyyntöäsi. Tällä suostumuksella Newsec saa luvan kerätä, käsitellä ja luovuttaa tietojasi muille asianomaisille, jotka käsittelevät hakemuksia ja yhteydenottopyyntöjä tai muutoin osallistuvat Newsecin rekrytointiprosessiin. Pyydämmekin sinua lukemaan tarkasti tämän tekstin ja klikkaamaan "Hyväksyn", jos ymmärrät ja hyväksyt nämä ehdot.

Newsec voi luovuttaa hakijan tietoja palveluntuottajilleen sellaisiin tarkoituksiin, jotka eivät ole ristiriidassa edellä mainittujen henkilötietojen käsittelyn tarkoitusten kanssa. Henkilötietojasi ei tulla luovuttamaan muille ulkopuolisille tahoille tai käyttämään muuhun kuin rekrytointitarkoituksiin. Newsec ei luovuta tietoja Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

Sinulla on lähtökohtaisesti oikeus saada tiedot sinusta tallennetuista tiedoista, vaatia epätarkan ja virheellisen tiedon oikaisua, vaatia käsittelyn rajoittamista tai henkilötietojen poistamista sekä peruuttaa suostumus käsittelyyn. Pyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja Newsec voi pyytää sinua varmentamaan henkilöllisyytesi ennen pyynnön käsittelyä. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus Tietosuojavaltuutetulle, mikäli katsot, että Newsec ei ole käsitellyt tietojasi tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Rekisterinpitäjä tämän rekrytointijärjestelmän osalta on Newsec Property Asset Management Finland Oy, Newsec Advisory Oy ja Newsec Valuation Oy, kukin erillisenä rekisterinpitäjänä tarjoamiensa työpaikkojen osalta. Yhteyshenkilö kaikkien Newsec-yhtiöiden osalta on laura.saari@newsec.fi

Joko Newsec on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@newsec.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta