Asiantuntijapalvelumme

Ympäristö- ja vastuullisuuspalvelut

Connect

Ympäristö- ja vastuullisuuspalvelut

Meillä Newsecillä pätevöityneet asiantuntijat tarjoavat vastuullisuuteen, ympäristöön ja sisäilmaan liittyviä palveluita, muun muassa:

• vastuullisuusohjelmia sekä vastuullisuusraportointia
• kiinteistöjen ympäristösertifiointeja ja sertifioitavuusselvityksiä
• sisäilmaselvityksiä ja sisäilmatyöryhmien koordinointia.

Ympäristö- ja vastuullisuuspalveluissa asiantuntijamme tukevat kiinteistöjen ja toiminnan ympäristöasioiden kehittämisessä, raportoinnissa sekä ympäristö- ja vastuullisuusprojekteissa. Toteutamme ympäristö- ja vastuullisuusraportoinnit (esim. GRI, GRESB), ympäristö- ja vastuullisuushankkeet sekä rakennusten ympäristö- ja hyvinvointiluokitusten konsultoinnin ja projektinjohdon (WELL, LEED, BREEAM).

Sisäilma-asiantuntijamme tarjoavat tukea ja neuvontaa kiinteistön omistajille sisäilmaan liittyvissä ongelmatilanteissa. Toimimme sopimuksen mukaan kiinteistön omistajan edustajana ongelmatilanteiden selvittelyssä, johdamme tutkimus- ja korjausprojekteja, suunnittelemme ja toteutamme sisäilmaviestintää, järjestämme tiedotustilaisuuksia ja vedämme erilaisia työryhmiä. Lisäksi teemme ennaltaehkäisevää työtä kouluttamalla kiinteistöalan ammattilaisia ja ohjaamalla työpajoja esimerkiksi työpaikan sisäilmaan liittyen.

Energianhallintapalvelumme tuovat kulutusseurantaan ja teknisten managerien ammattitaitoon perustuvan osaamisen rinnalle energia-alan ammattilaisen näkemyksen ja kokemuksen. Tarjoamme tarpeidesi mukaan esimerkiksi energiakulutuksen tavoiteasetantaa ja salkkutason trendiraportointia, energiansäästötoimenpiteiden kartoitusta, budjetointia ja organisointia, aurinkoenergian konsultointia sekä energiaselvityksiä, jotka sisältävät energiantuottoarviot ja inventointikustannuslaskelmat.

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajantasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Joko Newsec on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@newsec.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta