Asiantuntijapalvelumme

Kiinteistön ylläpidon johtaminen / Technical Management Services

Connect

Kiinteistön ylläpidon johtaminen / Technical Management

Kiinnostaisiko työskennellä asiantuntijana kiinteistöliiketoiminnan edelläkävijäyrityksessä ja päästä näkemään kiinteistöalaa vähän joka kulmasta? Olemme alan kärkiosaajia Pohjois-Euroopassa, mikä mahdollistaa sinulle monipuolisen työn sekä laajojen ammatillisten verkostojen luomisen kotimaassa ja kansainvälisesti. 

Newsecillä tekniset managerit huolehtivat päivittäin kiinteistöjen ylläpidon sujuvuudesta ja erityisesti kiinteistöjä käyttävien ihmisten tyytyväisyydestä.

Painopisteitämme ovat:

  • tavoitettavuus, oma-aloitteisuus ja innovatiivisuus
  • kiinteistöjen energia- ja kustannustehokas käyttö
  • kiinteistöjen turvallisuus
  • laadukkaat palveluntuottajakumppanit.

Ylläpitopalveluumme kuuluu tiiviisti rakennuttamis- ja projektinjohtotiimimme, jotka yhdessä teknisen managerin kanssa vastaavat korjaus- ja muutostöiden sujuvasta koordinoinnista, johtamisesta ja valvonnasta.

Ylläpito- ja rakennuttamispalvelujen lisäksi me Newsecillä tarjoamme kiinteistöjen omistajille ja pääomavuokralla oleville käyttäjille monipuolisia kiinteistöjen tai kiinteistösalkun tuottavuuden parantamiseen tähtääviä lisäpalveluita. Laajan asiantuntemuksemme avulla voimme pureutua yksittäiseen kohteeseen tai koko kiinteistösalkkuun luomalla ennakkoluulottomia markkina- ja käyttäjälähtöisiä ratkaisuja.

Lisäpalveluina tarjoamme muun muassa: 

  • Energianhallintapalveluita, jotka tuovat kulutusseurantaan ja teknisten managerien ammattitaitoon perustuvan osaamisen rinnalle energia-alan ammattilaisen näkemyksen ja kokemuksen.
  • Tilasuunnittelun ja työympäristön kehittämisenpalveluita, jotka parantavat kohteiden vuokrattavuutta ja houkuttelevuutta. 
  • Huoltokirjakoordinoinnin palveluita, jotka auttavat kiinteistön koko elinkaaren hallinnassa. 

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Joko Newsec on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@newsec.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta