Asiantuntijapalvelumme

Kiinteistöjen taloushallinto / Financial Management Services

Connect

Kiinteistöjen taloushallinto / Financial Management

Tarjoamme Newsecissä käyttöösi yli 100 talous-, vuokra- ja yhtiöhallinnon asiantuntijan korkeatasoiset ja luotettavat palvelut ja raportoinnin. Räätälöimme palvelukokonaisuutemme aina tarpeitasi parhaiten vastaavaksi. Osaamisemme kattaa kaikki taloushallinnon palvelut niin yksittäisille kiinteistöyhtiöille, holding-yhtiöille kuin erilaisille kiinteistörahastoillekin.

Tarjoamme muun muassa: 

  • Taloushallinto- ja raportointipalveluita, joihin kuuluvat niin rahasto- ja sijoittajaraportointi, konsernilaskenta, IFRS-raportointi, kirjanpito ja tilinpäätökset kuin veroilmoitusten hoitaminenkin. 
  • Vuokrahallinnon palveluita, joiden puitteissa voimme tehdä sopimuskannan läpikäynnin ja kokoamisen sekä vuokrantarkistukset, laskuttaa vuokria ja kuluja ja huolehtia vakuuksien valvonnasta. 
  • Yhtiöhallinnon palvelut, jolloin laadimme muun muassa hallituksen ja yhtiökokouksen pöytäkirjat, teemme erilaiset ilmoitukset viranomaisille sekä huolehdimme yhtiöjärjestyksen muutoksista, yhtiöhallinnon dokumentaation ylläpidosta ja DD-materiaalin hallinnasta.

Joko Newsec on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@newsec.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta