Asiantuntijapalvelumme

Corporate Solutions / Asiantuntijapalvelut kiinteistöjen käyttäjäasiakasyrityksille

Connect

Corporate Solutions -tiimistä löytyy asiantuntijat kaikkiin kiinteistön käyttäjän toimitiloihin liittyviin asioihin: toimitila- ja kiinteistöstrategian luomiseen, toimitilajohtamiseen, tilojen hakemiseen sekä työympäristön kehittämiseen, suunnitteluun ja henkilöstön johtamisen toimitilamuutostilanteissa.

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajantasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Tervetuloa meille töihin!

Kasvamme voimakkaasti asiakkuuksiemme myötä ja rekrytoimme kiinteistöalan ammattilaisia jatkuvasti! Lue lisää asiantuntijapalveluistamme ja jätä rohkeasti yhteystietosi meille "Connect"-toiminnon kautta tai hakemalla suoraan avoinna olevaan tehtävään.


Logo legendary ja normi_2020.jpg

Meillä Newsecissä työskentelet kiinteistöalan huippuasiantuntijoiden kanssa. Olemme jo 13. kertaa yksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place to Work -tutkimuksen mukaan. Olemme vahvasti arvojohdettu yritys ja välitämme kollegoistamme, työstämme ja asiakkastamme. Meillä kaikille annetaan vastuuta ja valtaa alusta alkaen. 

Kulttuurimme on ihmiskeskeinen. Meillä tehdään tiiviisti töitä yhdessä,  hauskanpitoa unohtamatta.

 

 • The Full Service Property House

  Newsec on Pohjois-Euroopan ainoa täydenpalvelun kiinteistöalan yritys. Siksi meillä on tarjota urapolkuja niin Suomessa kuin ulkomailla. Panostamme vahvasti toimintamalliemme kehittämiseen ja haluamme palvella asiakkaitamme kiinteistöalan palveluiden edelläkävijänä.

 • Passion for Colleagues

  Joustavat työajat ja etätyön mahdollisuus ovat osa toimintakulttuuriamme. Meillä ihmisistä välitetään henkilökohtaisesti ja otamme huomioon yksityiselämän tilanteet. Kannustamme kaikkia itsestä huolehtimiseen ja näin syntyy tunne, että Newsecissä jokainen on ihmisenä arvokas - ei vain työntekijänä.

 • Hyvät edut

  Newsec tarjoaa hyvät henkilöstöedut. Työterveyshuoltoa tukemassa on Laaja Terveysturvavakuutus ja lisäksi mm. tapaturmavakuutus vapaa-ajalle sekä sairaan lapsen hoitopalvelu. Käytössämme on Edenred Duo -kortti lounas- ja virike-etuineen sekä paljon muuta.

  Käytössämme on henkilöstöetuohjelma, joka sisältää ainutlaatuisia ja rahanarvoisia etuja. Valikoimassa on esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin ja autoiluun liittyviä etuja. Kuukausittain on myös vaihtuvia kampanjoita ja erilaisia arvontoja.

Mannerheiminaukio 1 A
00100 Helsinki Ajo-ohjeet +358 20 742 0400

Hämeenlinna

Talaskuja 3
13200 Hämeenlinna Ajo-ohjeet

Jyväskylä

Kauppakatu 18 C, 4. krs
40100 Jyväskylä Ajo-ohjeet

Kuopio

Kirkkokatu 1
70100 Kuopio Ajo-ohjeet

Lahti

Vesijärvenkatu
15140 Lahti Ajo-ohjeet

Lappeenranta


53100 Lappeenranta Ajo-ohjeet

Oulu

Saaristonkatu 11 A
90100 Oulu Ajo-ohjeet

Pori


28100 Pori Ajo-ohjeet

Rovaniemi


96200 Rovaniemi Ajo-ohjeet

Tampere

Aleksanterinkatu 32 B
33100 Tampere Ajo-ohjeet

Turku

Yliopistonkatu 16 C
20100 Turku Ajo-ohjeet

Vaasa

Vaasanpuistikko 18, 3.krs
65380 Vaasa Ajo-ohjeet info@newsec.fi

Joko Newsec on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@newsec.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta